Oldalak

2011. január 13., csütörtök

Körkérdés a gasztrOkoshoz

Kedves mindenki, aki tudja a választ! Légyszíves segítsetek! 

Alapvetően 10-15% borravalót illik ugye adni. Na, de mi a teendő akkor, ha egy étteremben fizetés előtt egy 50%-os kupont (felaron.eu) adok a pincérnek, ezáltal a számla vége a felére csökken. Az eredeti árhoz viszonyított borravaló illik, vagy a csökkentett, félárhoz kell nézni?

Na ezt nem sikerült valami jól megfogalmaznom, de remélem érti, aki tudja a választ. :) Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye!

Hamarosan jön a beszámoló is erről az étteremről, mert isteni finom volt a vacsi, az összes fogás. De ha az utolsó créme brulée-re gondolok, még most is összefut a nyál a számban.......még kérek! :)

2 megjegyzés:

country komfort írta...

szerintem 20%-a a feleárnak pont klafa. :)

Zöldpötty írta...

szóval szerinted az eredeti ár 10%-át kellene ekkor is? végülis a pincér nem dolgozik kevesebbet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...