Oldalak

2010. november 3., szerda

KÉS- Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek!


Hadarik Rita (Rita konyhája) főszervezésével sikeresen lezajlott október 23-án a hatalmas mézeskalács sütés. De nem ám csak szimpla mézeskalács, hanem abból a tésztából jobbnál jobb finomságok. Volt ott megannyi gasztroblogger, szakács, cukrász... A rendezvény a Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek (KÉS) megmozdulás keretében zajlott, melynek célja, hogy azoknak a kisgyerekeknek juttat meleg ételt, akik egyébként nem tudnak egyszer sem meleget enni nap, mint nap. 

A Nagy Mézeskalács Receptkönyvhöz TE is hozzájuthatsz, melyben minden recept szerepel, amit elkészítettek a nagy napon! 


Hogyan tudsz TE is segíteni? 


1. Utalj minimum 1000 Forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit (szállítással együtt). (Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg.)
2. Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
3. Az átutalási megbízás közlemény rovatába írd be a KÉS szót, és az e-mail címedet, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyanígy add meg a KÉS szót, és az e-mail címedet.
4. Az e-mail megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.
5. A támogatók számára a tervek szerint egy heti átfutással küldjük el a könyvet.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...