Oldalak

2010. november 7., vasárnap

Sok kicsi játék!

Hamarosan indul a Sok kicsi játék! 
30 nyeremény 15 szervezettől és 15 gasztrobloggertől sorsolásos úton. Játszani 1000 Ft-os sorsjegy ellenében lehet, amivel az Igazgyöngy Alapítványt támogatjuk. (olvass tovább a részletekért)
A nyeremények november 16-tól a Sok kicsi oldalon! 
Bővebb információk a játékról:

Kedves Mindenki,
 
ismét közeleg a karácsony, és ezen alkalomból szeretnék újfent megrendezni a tavaly útjára indított sok kicsi akciót, ami nagy örömünkre 1.840.000 Ft támogatást tudott biztosítani rászoruló családoknak.
 
Az alapok változatlanok maradnak, de igyekeztünk olyan újításokat megvalósítani, amelyek javíthatják az akció sikerességét és hatékonyságát, így ezzel az új, csinos oldallal készültünk - nagy köszönettel tartozunk érte a Concorde Értékpapír Zrt.-nek, amely a technikai-grafikai hátteret megteremtette nekünk. 
A másik legfontosabb újdonság, hogy a sok kicsi és a Segítsüti akciók szervezésére, koordinálására, adminisztrációjára létrejött a SoSe Közhasznú Alapítvány, amely legfőbb értékünk, a teljeskörű, átlátható elszámolás alapelvét megtartva fog dolgozni, tehát a támogatási összeg változatlanul 100%-ban a megjelölt célt fogja elősegíteni, működési költség levonása nélkül. 
 
1) Mi ez?
15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat (amíg fény derül rájuk, addig is érdemes szemlézni a tavalyi nagyszerű választékot). A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).
 
2) Kit támogatunk?
Az idei támogatottjaink Hajdú-Bihar megyei mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknél napi problémát jelent az éhezés, a nyomor. Együttműködő partnerünk L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány lesz, akik több mint tíz éve alapfokú művészetoktatáson keresztül motiválják ezeket a kicsiket, miközben szükségleteikről is igyekeznek gondoskodni. Részletesebben itt lehet támogatottjainkról olvasni. Az akció keretében befolyt pénzből karácsony előtt és után elsősorban általunk megvásárolt élelmiszercsomagokat juttatunk el a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. A támogatásokról itt az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.
 
3) Mikor?
Az akció felvezető részében november 16-30 között megismerhetővé válnak a felajánlások: minden nap egy blogger és egy cég programját tesszük közzé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Nyereményjáték menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 21-én 15h-tól ejtjük meg közjegyző előtt, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd.
 
4) Hogyan?
a) Az akcióban való részvételhez először is egy egyszerű előzetes regisztráció szükséges, ahol csak egy e-mailcímet és egy választott azonosítónevet kell megadni, ez akár már most is megtehető. A Segítsütinélregisztráltak számára az ott már használt regisztrációjuk itt is érvényes. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre megy megerősítés.
 
b) Az összes program megismerése után 2010. december 1-14 között a Nyereményjáték menüpontban megnyílik a lehetőség a támogatások felajánlására. Itt a már regisztrált és belépett támogatóktól a sorsolás miatt teljes nevüket, egy településnevet, egy telefonszámot, valamint a felajánlott támogatás összegét kérjük megadni, illetve rögtön be lehet jelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kéri. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. Erről a kitöltött játéklapról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal.
 
c) A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2010. december 17-én éjfélig beérkezzen a SoSe Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál nem tudjuk figyelembe venni, ezeket visszautaljuk a feladónak. A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek nyilvántartásba vételéről szintén e-mailben megy visszaigazolás.
 
Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 30 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet; amennyiben ismét az ő nevét húzzuk ki, akkor újra sorsolunk. A sorsolás sorrendje a programok közzétételének sorrendjével fog megegyezni.
 
A nyereményjáték hivatalos játékszabályzata itt letölthető, és minden aktuális információt közzéteszünk az oldalon.
 
Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a sok kicsi! :)

Ha nem akarsz lemaradni az idei játék megjelenő részleteiről, akkor csatlakozz hozzájuk Te is a  a Sok kicsi Facebook oldalán

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...