Oldalak

2010. november 23., kedd

Szuper felajánlások a sok kicsiben!

Húúú, már a sok kicsi akció felajánlásainak több, mint felénél tartunk!! Összesen 15 blogger és 15 céges felajánlás lesz, most tartunk 8-8-nál, és november 30-ig mindennap 1-1 kiderül. (Részletek itt!)
Hihetetlen, hogy milyen szuper felajánlások érkeztek eddig, "ezt szeretném"...viszont mindegyiket meglátva ezt gondolom, úgyhogy csak gratulálni tudok a szervezőnek, amiért ilyen "önkéntes" bandát hozott össze. 

Lássuk mik az eddigi felajánlások
Bloggerek által: 
2. nemisbéka nemzetközi csokicsomagja (több, mint 3kg csokiiiiii!!!!

Cégek által: 

És hogy hogyan tudsz játszani? 
Valószínűleg már kíváncsi vagy: ezt már egyszer leírtam (klikk), de röviden a lényeg, hogy 1000Ft-os tombolaszelvényt kell venni, eldönteni, hogy melyik "kalapba dobod". Vehetsz több szelvényt és mehet ugyanabba a kalapba (így több esélyed lesz rá), és mehetnek a szelvények külön-külön kalapba (így több mindenre lesz esélyed, de kevesebb). Ezután pedig csak bízni kell a szerencsédben (és bevetni pár boszorkányos trükköt;), mivel december 1-15. között mindennap egy-egy felajánlás talál gazdára. A cél, hogy minél több pénz gyűljön össze az Igazgyöngy Alapítvány javára, amely a Hajdú-Bihar megyei gyerekek kicsit jobblétére fordítja az összeget. Olvass bele a L. Ritók Nóra Nyomorszéle címmel íródó blogjába, és máris érteni fogod, hogy miért őket választotta kis nemisbéka,a sokkicsi (és a segítsüti) szülőanyja a támogatottaknak.

Puffinnal és a NOBUval kezdődtek a felajánlások, de vajon mi lesz az utolsó? Sőőőőt, mi lesz az a 2x7, amit még nem tudunk! Én nagyon kíváncsi vagyok. 

Ha te is, akkor kövesd napról napra a Zöldpötty Facebook oldalán,vagy közvetlen a sok kicsi weboldalán vagy Facebookján, illetve számos gasztroblog is tudósít a friss infókról! 

Tehát figyelőket bekapcsolni és izgulni, hogy milyen felajánlást hoz a másnap:) 
"Majd gondolkodik-gondolkodik és nehezen eldönt, hogy melyik kalapba pakol szelvényeket :)"

Vidd te is hírét a sok kicsinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...